Kamichu (かみちゅ)

Presentació de l’anime

Kamichu (かみちゅ!) és un és un manga i una sèrie anime creat per Tomonori Ochikoshi que es va emetre entre el juny i el setembre de 2005. Està fortament immers en la religió Shinto, un poble al Mar Interior del Japó, on la gent conviu pacíficament amb els kami (déus) locals i altres esperits.

Kamichu! ens mostra les aventures de Yurie Hitotsubashi, que descobreix que la nit anterior s’ha convertit en un kami (una deïtat segons la religió sintoista). Al explicar-ho, les seves amigues li posen el sobrenom “kamichu” que ve de “kami” (déu) i “chūgakusei” (estudiant).

Kamichu! transcorre a la ciutat de Onomichi a la prefectura d’Hiroshima, a les costes de la mar interior del Japó. Molts dels temples i paisatges mostrats en l’animi són llocs reals situats a la ciutat i els seus voltants, fidelment detallats. La sèrie consta de 16 episodis, cada un d’ells de 25 minuts de durada. Dotze d’ells ja van ser emesos per la televisió japonesa (TV Asahi) en forma lleugerament abreujada, mentre que 4 més d’ells van ser reservats per a ser emesos exclusivament en DVD.

Argument

La Yurie Hitotsubashi era una estudiant mitjana de secundària que vivia a la ciutat de Onomichi, al mar interior del Japó, en els temps tranquils dels anys vuitanta. Va passar els seus dies preocupant-se pels exàmens i intentant que en Kenji, el nen despistat que li agradaba, la notés. Després, durant el dinar, un dia, de cop i volta li anuncia a la seva amiga Mitsue que la nit anterior s’havia convertit en una deessa. La seva companya de classe Matsuri ràpidament s’aferra a la nova divinitat de Yurie com una forma de promoure l’altar sintoista arruïnat de la seva família. Ella espera de reemplaçar al seu desventurat déu local, Yashima-sama, amb Yurie farà que el santuari sigui més popular (i rendible). Ara, amb Matsuri com el seu manager, Yurie ha de concedir desitjos, guarir malediccions, conèixer extraterrestres i assistir a les convencions de Déu mentre va a l’escola i exercita el valor de confessar-li a Kenji el seu amor.

26078l


La protagonista amb les seves amigues. Clica aquí per a veure l’origen de la imatge